ADVIES

Welke kleuren staan mij het beste? Wat is voor mij een goede basis set? Hoe kan ik kledingstukken mooi combineren? Welke accessoires versterken het geheel?

Kleuradvies

Je krijgt een persoonlijk kleuradvies, een make-up- en haarkleuradvies. Een persoonlijke kleurenkaart om altijd bij de hand te hebben is inbegrepen. Een kleuradvies kost € 75,00. Met z’n tweeën betaal je €125,00.

Stijladvies

Na een stijladvies weet je welke stijl van kleden bij jou persoonlijkheid aansluit. Hoe jouw figuurlijn het beste tot haar recht komt en welke kledingmodellen bij jou passen. Je krijgt een persoonlijk stijlboek. Een stijladvies en kost €150,00.

Totaaladvies

Wil je alles weten over de kleuren die het beste bij jou passen en ook een compleet stijladvies? Een totaaladvies kleur en stijl uur en kost € 200,00.

Garderobeadvies

Samen bekijken we de inhoud van je garderobekast. Zijn er nieuwe combinaties te maken? Welke kledingstukken passen perfect bij je en welke minder? Welke aanvulling heb je nodig om een goede basis in je garderobe te leggen. Ik kom bij je thuis en we gaan samen aan de slag. Een garderobeadvies kost € 125,00.

Mateloos mooi

Vrouwen met een grotere maat adviseren is een van mijn specialiteiten. Alle genoemde adviezen geef ik met passie om jou te laten stralen!