Over Marja

Mijn missie is om vrouwen, jou dus, tot hun recht te laten komen, ook wanneer je 45 jaar of ouder bent.

Je hebt een dynamisch leven, werk, kinderen, ouders en vriendinnen. Daarnaast wil je de vrije tijd die je hebt graag zo effectief en ontspannen mogelijk invullen.

Vrouwen vanaf 45 gaan richting een nieuwe levensfase. De eerste grijze haren en lachrimpeltjes worden zichtbaar. Je uiterlijke presentatie kunnen je persoonlijkheid en schoonheid ondersteunen en tot uitdrukking brengen.

Met mijn adviezen over persoonlijke styling krijg je de kennis om altijd prachtig voor de dag te komen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en vind het heerlijk om enthousiasmerend en inspirerend te kunnen zijn, zodat jij kunt stralen.

Anderen over Marja

“Marja Rosendahl heeft mij begeleid bij het ontdekken en opbouwen van mijn persoonlijke kledingstijl. Zij is buitengewoon goed in het accentueren van persoonlijke kwaliteiten en het aanpassen van kleding daarop. Bovendien is haar wijze van werken erg servicegericht. Ik was erg verrast was over haar voorbereiding in shopping en kledingkeuze vooraf, zodat ik in relatief korte tijd mijn garderobe heel efficiënt en duurzaam kon aanvullen. Naast het schonen en organiseren van mijn “kledingkast” wist zij voor zeer waardevolle aanvulling te zorgen, zodat ik nu beschik over een up-to-date en passende garderobe voor mijn werkzaamheden…TOP!” Els Uijting